Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.241.39 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Roland van den Ent
Eerder dit jaar in februari is mijn moeder overleden en eind oktober mijn vader. Uit Handen uitvaart heeft voor onze vader en moeder de uitvaart verzorgd. Beide keren is dat heel goed verlopen. De communicatie was prettig en is er goed rekening gehouden met onze wensen. Bedankt voor de goede zorgen Marjo. En voor ieder die een goede uitvaart wenst bevelen wij Uit Handen uitvaart van harte aan.
Thea Tees
Dankzij Marjo heb ik voor en na het overlijden van mijn zoon Roland veel praktische steun ervaren waardoor alles voor mij een stuk gemakkelijker werd, ondanks het verdriet. Het was ook heel prettig te merken dat ze telefonisch altijd meteen te bereiken was.
Henk Engelsman
De uitvaartverzorging van mijn moeder begeleid door Marjo was tot in de puntjes goed en tot tevredenheid georganiseerd. Zowel de ceremonie dan wel de koffietafel met broodjes was goed geregeld. Zeker ook de voorbereiding bij ons thuis waar de diverse opties werden voorgelegd hebben tot een zorgvuldige uitvaart bijgedragen. Marjo bedankt voor alle voor, tijdens en nazorg van mijn moeder's crematie.
Joke van den Ende-Lingen
Wij hebben er geen moment spijt van dat we voor jou hebben gekozen! Je bent heel betrokken en luistert goed naar de wensen van het overgebleven gezin. Wij vinden je ook heel warm! Alles is goed verlopen... Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw fijne en goede begeleiding....Met hartelijke groet, Joke, Wendy en Jasper ❤️
Thea Arkesteijn
Onze Dank gaat uiteraard ook uit naar jullie. Op moeilijke momenten en bij lastige beslissingen waren jullie er. Niet om besluiten te forceren maar ruimte te geven voor twijfel en tegelijkertijd de vaart in het proces te houden. Zo hebben we Leen met elkaar een bijzonder en waardig afscheid kunnen geven. Jullie oog voor detail en gevoel voor praktische zaken hebben wij heel erg gewaardeerd. ‘Welke uitvaartondernemer staat nog even te stofzuigen voordat de drukte van de condoleance begint’. ‘En als we die bloemen hier zetten en de kaarsen daar dan ziet het er beter uit’. Hoewel het een verdrietige periode was, kijken wij terug op een fijne en zeer constructieve samenwerking. Met Hartelijke groet, Mede namens Chiara, Fleur, Irma en de familie Arkesteijn, Thea Arkesteijn
Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt