Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.232.160 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Elly van der Poel
Ben blij voor Free en Marjo te hebben gekozen. Zij luisteren heel goed, om wat voor jou belangrijk is in daden om te zetten. Niets is teveel, waren altijd bereikbaar als ik plotseling weer een vraag had. Ook hadden zij te maken met een samenwerking met de politie wat zij heel goed hebben opgepakt, waardoor wij terug kunnen kijken op een mooie respectvolle dag. Aanbeveling waard.
Pamela wijsman
We hebben Free en Marjo ervaren als hele lieve en begane dames. Ze hebben ons goed voorgelicht over de mogelijkheden die er mogelijk zijn om de laatste zorg te verlenen. Hierbij hebben ze ons geholpen om de puntjes op de i te zetten voor de dienst en alles wat er mogelijk was voor een fijn samenzijn. Bloemen en kaarten prima verzorgd. Om samen te vatten: Uit Handen uitvaartbegeleiding hebben wij als perfect ervaren.
Trees en Nico van Holsteijn
Marjo en Free luisteren heel goed naar je wensen bij de uitvaart en spelen daar op een waardige en warme manier op in. Zij komen met goede suggesties en eventueel alternatieven om er een zeer persoonlijke uitvaart van te maken.
Jeannette en Paul Jansen
Free en Marjo van Uit Handen Uitvaart hebben tot in de kleinste details alles geregeld, met veel respect, zorg en aandacht voor ieders wensen en op een warme en persoonlijke wijze. Het is mooi dat je in zo'n zware tijd op Uit Handen kan terugvallen en rekenen.
Jan de Jong
De keuze voor Uithanden Uitvaart was op aanbeveling. Wij waren erg tevreden over de hulp en begeleiding!
Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt