Over Uit Handen

Uit Handen is een initiatief van Free Hanemaaijer uit Maasland. Zij heeft de mooie naam voor het bedrijf bedacht en het logo laten maken. Vlak na haar opstart in 2017 werd ik Free’s partner en zo vormden we samen Uit Handen uitvaartbegeleiding. Free en ik zijn aan elkaar ‘gekoppeld’ door een medewerker van de gemeente Midden-Delfland die ons allebei kende. Bij die gemeente ben ik namelijk al jaren trouwambtenaar!

Om diverse redenen wilde Free het halverwege 2019 rustiger aan gaan doen en trok zij zich terug uit Uit Handen. Zij hoopte dat ik het bedrijf zou voortzetten en dat heb ik gedaan. “Het zou toch zonde zijn om zo’n mooi initiatief niet tot volle bloei te laten komen?!” Ik wens dat ik met Uit Handen uitvaartbegeleiding nog heel veel mensen tot steun mag zijn.

Lees meer over mij.

"Een uitvaart gaat niet alleen over afscheid nemen, maar ook over verder leven".

Wat kan ik betekenen?

Mijn doel bij het begeleiden van een uitvaart is: er voor ú te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Ik kan de praktische zaken uit handen nemen, maar er is ook veel dat u zelf kunt doen als u dat wilt. De periode na een overlijden is vaak een hectische tijd. Daarom probeer ik rust en overzicht te brengen en de tijd te nemen voor zaken die besproken moeten worden. Samen met u, wil ik de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk maken.

Meer weten over Uit Handen en mijn werkwijze? Ga dan naar Werkwijze.

“Samen voor een uniek afscheid”.

Meer weten over Uit Handen?

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik geef u graag informatie of advies waar nodig. Voor het melden van een overlijden kunt u bellen naar 06-12709031.

Meer over mij leest u hier.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt