Welkom op mijn blog

 In Algemeen

welkom op mijn blog“Wat willen mensen lezen in een blog van een uitvaartbegeleider?”

Die vraag stelde ik mijzelf al een tijdje. Ik voelde de behoefte om over mijn ervaringen te schrijven. Om mensen te informeren, misschien zelfs te inspireren en om hetgeen ik meemaak ‘te archiveren’. Maar zijn mijn ervaringen wel bijzonder genoeg om ze te vertellen? En zo ja, kan ik ze dan goed verwoorden? Bij andere uitvaartbegeleiders lees ik prachtige blogs over leven en dood, over spiritualiteit, over hoe een bijzondere rouwkaart tot stand kwam…

Ik heb besloten om het maar dicht bij mezelf te houden. Om te schrijven over mijn ervaringen, bijzondere en minder bijzondere. In de hoop daarmee mijn lezers iets mee te geven over mijn prachtige vak. Want dat is het, een prachtig vak! Of ik nu een grote, uitgebreide begrafenis begeleid of een crematie met slechts enkele mensen, elke keer is het mooi om te ervaren hoe bijzonder en persoonlijk een afscheid kan zijn. En hoe troostend vaak ook. En elke keer ben ik dankbaar dat ik mijn steentje bij heb mogen dragen.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt