Uitvaartverzorging Zevenhuizen

Een overlijden is voor de mensen in de directe omgeving van de gestorvene zonder twijfel een verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld. Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van deskundige en ervaren mensen, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen. Uitvaartverzorging Zevenhuizen.

Aan Uit Handen Uitvaart is die opdracht welbesteed. Onze uitvaartverzorgers geven al tientallen jaren op professionele en tegelijkertijd zeer betrokken wijze invulling aan hun taak. Zij geven vorm aan een uitgesproken persoonlijke uitvaartverzorging en bieden de nabestaanden waardevol advies en zorgzame begeleiding. Onze mensen zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. De wensen van de naasten en de laatste wil van de overledene staan vanzelfsprekend altijd centraal.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden die Uit Handen Uitvaart te bieden heeft. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek, dan nodigen wij u bij deze uit hiervoor een afspraak te maken.

Welkom bij Uit Handen Uitvaartbegeleiding

Wij zijn Free Hanemaaijer en Marjo van der Schoor . Graag staan wij u in de verdrietige tijd na een overlijden ter zijde. Ons doel is om er voor u te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Onze passie is om, samen met u, de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. De wensen van de overledene en nabestaanden zijn hierbij leidend. Mogen wij uw praktische zorgen uit handen nemen als het moment daar is?

Onze werkzwijze

Na het overlijden van hun dierbare bespreken we met de nabestaanden de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Wij voeren de wensen van de overledene of diens nabestaanden gegarandeerd zo goed en gedetailleerd mogelijk uit, voor zover deze vallen binnen de grenzen van de geldende wetten en voorschriften. In de zware periode rond een overlijden geven wij op waardige wijze invulling aan alle praktische taken die zich op dat moment aandienen. Deze taken zijn:

  • Voor het overlijden (Voorgesprek, Oriënterend gesprek, Wensenformulier)
  • Na het overlijden (Wij zijn er voor u, Verzorging overledene)
  • Voorbereiding van de Uitvaart (Keuzes maken, Mogelijkheden, Dag van de uitvaart)
  • Gedenkplaats
  • Na de uitvaart (Nazorg, Dankbetuiging)

Uit Handen Uitvaart is dag en nacht bereikbaar op 06-12709031.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt