Uitvaart Zoetermeer

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Meestal gaat het gepaard met emoties, en juist in die verwarrende periode moet er van alles worden geregeld. Dan is het fijn als u begeleid wordt door iemand die de tijd neemt, die advies geeft maar ook ruimte biedt aan eigen inbreng. Uit Handen uitvaartbegeleiding staat voor oprechte aandacht en praktische ondersteuning. Vanaf het moment van overlijden tot en met de begrafenis of crematie – of die nou in Zoetermeer plaats vindt of elders – kunt u op mij rekenen!

Mijn werkwijze

Na het overlijden van uw dierbare bespreek ik met u de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Dat hoeft niet allemaal op één dag. We beginnen met de overledene de juiste zorg te geven en te bepalen of uw dierbare thuis of in een rouwcentrum wordt opgebaard. Wordt uw dierbare begraven of gecremeerd? Aan de hand daarvan bepalen we gezamenlijk waar de uitvaart gaat plaatsvinden en op welke dag. Dat kan in Zoetermeer zijn, maar ook ergens anders als u dat wilt. Al regelend en pratend krijgt het afscheid vorm. Ik denk mee en waar nodig geef ik advies. Lees hier meer over mijn werkwijze.

uitvaart-vlaardingen

Persoonlijk

Ik ben Marjo van der Schoor. Graag sta ik u in de verdrietige tijd na een overlijden ter zijde. Mijn doel is om er voor u te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Mijn passie is om, samen met u, de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. De wensen van de overledene en nabestaanden zijn hierbij leidend.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aula crematorium Meerbloemhof
Crematie Zoetermeer

Als iemand overlijdt moet er worden bepaald of diegene begraven of gecremeerd zal worden. Vaak is deze keuze vooraf al bepaald. Als u kiest voor  een crematie kunt u in Zoetermeer terecht bij crematorium Meerbloemhof. Maar uiteraard kunt ook voor een ander crematorium kiezen. Uit Handen Uitvaartbegeleiding heeft geen belang bij welk crematorium u kiest.

Het is ook mogelijk om de afscheidsdienst op een andere plek dan een crematorium te houden en vervolgens de overledene naar het crematorium te brengen. Dit kan met of zonder nabestaanden. Het is maar net wat voor u en uw naasten het beste voelt. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheden en kan u in een persoonlijk gesprek hierover vertellen.

Neem contact op voor meer informatie.

Begraafplaats Hoflaan
Begrafenis Zoetermeer

Wanneer u kiest om uw dierbare te begraven kunt u in Zoetermeer kiezen uit twee  begraafplaatsen. Dit zijn Binnenweg en Hoflaan. Begraafplaats Binnenweg is de oudste, deze is vanaf 1956 in gebruik. Hier zijn alleen particuliere graven te vinden en er liggen veel oud-Zoetermeerders. Ook liggen hier veel gelovigen. Begraafplaats Hoflaan stamt uit 1979 en is de grootste van de twee. In 2018 is deze begraafplaats behoorlijk uitgebreid. Naast de particuliere graven zijn hier ook algemene graven en urnengraven. Je vindt hier tevens een urnenmuur en een uitstrooiveld voor as.

Wilt u of uw dierbare elders worden begraven? Geeft u de voorkeur aan een natuurbegraafplaats? Het is allemaal mogelijk en ik bespreek het graag met u.

Meer weten? Neem dan gerust contact op.

Wat kost een uitvaart in Zoetermeer?

De kosten zijn sterk afhankelijk van de wensen. Denk aan de locatie, het vervoer en de kist. Maar ook bloemen en kaarten zijn van invloed. Na ons eerste gesprek maak ik een kostenplaatje zodat u weet wat u kunt verwachten.

Lees hier meer over de kosten.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt