Uitvaart Zoetermeer

Een overlijden is voor nabestaanden zonder twijfel een verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties. Ze zijn van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied. Er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld. Uit Handen Uitvaart ondersteunt u hierbij. Zo zorgen we samen voor een persoonlijke uitvaart in Zoetermeer.

We geven vorm aan een uitgesproken persoonlijke uitvaartverzorging en bieden de nabestaanden waardevol advies en zorgzame begeleiding. Onze mensen zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden voor iedere uitvaart in Zoetermeer en omgeving. De wensen van de naasten en de overledene staan vanzelfsprekend altijd centraal.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact op.

Uit Handen Uitvaart is dag en nacht bereikbaar op 06-12709031.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitvaart Zoetermeer

Persoonlijke uitvaart in Zoetermeer

Ik ben Marjo van der Schoor. Graag sta ik u in de verdrietige tijd na een overlijden ter zijde. Mijn doel is om er voor u te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Mijn passie is om, samen met u, de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. De wensen van de overledene en nabestaanden zijn hierbij leidend.

Onze werkwijze

Na het overlijden van hun dierbare bespreken we met de nabestaanden alles rond de uitvaart. Wij voeren de wensen van de overledene of diens nabestaanden zo goed en gedetailleerd mogelijk uit. Rekening houdend met de geldende wetten en voorschriften. In de zware periode rond een overlijden geven wij op waardige wijze invulling aan alle praktische taken die zich op dat moment aandienen. Deze taken zijn:

  • Voor het overlijden (Voorgesprek, oriënterend gesprek, wensenformulier)
  • Na het overlijden (Wij zijn er voor u, verzorging overledene)
  • Voorbereiding van de Uitvaart (Keuzes maken, mogelijkheden, dag van de uitvaart)
  • Gedenkplaats
  • Na de uitvaart (Nazorg, dankbetuiging)

Crematie Zoetermeer

Als iemand overlijdt moet er worden bepaald of diegene begraven of gecremeerd zal worden. Vaak is deze keuze vooraf al bepaald. Wanneer u kiest voor een crematie zijn er verschillende mogelijkheden qua locatie. Uit Handen Uitvaart werkt samen met meerdere crematoria in en rond Zoetermeer.

Het is ook mogelijk om de afscheidsdienst op een andere plek te houden en vervolgens de overledene naar het crematorium te brengen. Dit kan met, of zonder nabestaanden. Ik ben op de hoogte van alle mogelijkheden en kan u hier alles over vertellen tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact op voor meer informatie.

Begrafenis Zoetermeer

Wanneer u kiest om uw dierbare te begraven kunt u kiezen uit twee  begraafplaatsen. Dit zijn Binnenweg en Hoflaan.

Begraafplaats Binnenweg is de oudste, deze is vanaf 1956 in gebruik. Hier zijn alleen particuliere graven te vinden en er liggen veel Oud-Zoetermeerders. Ook liggen hier veel gelovigen.

Begraafplaats Hoflaan stamt uit 1979 en is de grootste van de twee. In 2018 is deze begraafplaats behoorlijk uitgebreid. Naast de particuliere graven zijn hier ook algemene graven en urnengraven. Je vindt hier tevens een urnenmuur en een uitstrooiveld voor as.

Uit Handen werkt samen met beide begraafplaatsen en kent de mogelijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op.

Wat kost een uitvaart in Zoetermeer?

De kosten zijn sterk afhankelijk van de wensen. Denk aan de locatie, het vervoer en de kist. Maar ook bloemen en kaarten zijn van invloed. Na ons eerste gesprek maak ik een kostenplaatje zodat u weet wat u kunt verwachten.

Lees hier meer over de kosten.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt