Welkom bij Uit Handen uitvaartbegeleiding

Wanneer je dierbare overlijdt is dat een ingrijpende gebeurtenis. Als nabestaande krijg je te maken met emoties zoals verdriet en wellicht machteloosheid. Hoewel je hoofd er misschien niet naar staat, moet er van alles geregeld worden voor de uitvaart. Dan is het fijn als je goed begeleid wordt en dat praktische zorgen uit handen worden genomen zodat jij de tijd en ruimte krijgt voor je emoties.

Wij zijn Free Hanemaaijer  en Marjo van der Schoor . Graag staan wij u in de verdrietige tijd na een overlijden ter zijde. Ons doel is om er voor ú te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Onze passie is om, samen met u, de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. De wensen van de overledene en nabestaanden zijn hierbij leidend. Mogen wij uw praktische zorgen uit handen nemen als het moment daar is?

Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid dat met zorg en aandacht is samengesteld.

Werkgebied
Wij verzorgen uw uitvaart in de regio Midden-Delfland; Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rozenburg, De Lier en Maasdijk en in de regio Lansingerland; Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Schiebroek, Pijnacker, Zoetermeer, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen en Rotterdam Nesselande. Maar ook als u elders woont kunt u ons benaderen voor het begeleiden van een begrafenis of crematie.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt