Recensies

Hier leest u de ervaringen van nabestaanden die ik heb begeleid bij de uitvaart van een dierbare.
Wilt u uw ervaring delen? Dat stel ik erg op prijs! U kunt hier uw bericht achterlaten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.232.160 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Thea Arkesteijn
Onze Dank gaat uiteraard ook uit naar jullie. Op moeilijke momenten en bij lastige beslissingen waren jullie er. Niet om besluiten te forceren maar ruimte te geven voor twijfel en tegelijkertijd de vaart in het proces te houden. Zo hebben we Leen met elkaar een bijzonder en waardig afscheid kunnen geven. Jullie oog voor detail en gevoel voor praktische zaken hebben wij heel erg gewaardeerd. ‘Welke uitvaartondernemer staat nog even te stofzuigen voordat de drukte van de condoleance begint’. ‘En als we die bloemen hier zetten en de kaarsen daar dan ziet het er beter uit’. Hoewel het een verdrietige periode was, kijken wij terug op een fijne en zeer constructieve samenwerking. Met Hartelijke groet, Mede namens Chiara, Fleur, Irma en de familie Arkesteijn, Thea Arkesteijn
Margo en Robbin
Naar aanleiding van het afscheid van een te vroeg geboren meisjes-tweeling van 20 weken: We kijken met een goed gevoel terug op de crematie en het afscheid. Jullie begeleiding daarbij hebben we erg gewaardeerd. Dankzij jullie goede advies was het afscheid op een perfectie plek voor ons. Jullie aandacht voor detail (3 ballonnen om mee naar huis te nemen) was fijn. De kinderen slapen om beurten met de Cara en Cleo knuffel.
Cock en Gerda Verhoeven
Wij hebben gekozen voor Free en Marjo. Dit was een hele goede keuze. Ze hebben ons goed geholpen met al onze wensen. Met hun samenwerken was heel fijn in deze moeilijke tijd. Zijn erg tevreden over de hulp en begeleiding. Bedankt Free en Marjo van Uit Handen uitvaart.
C. van IJperen
Te hebben gekozen voor de begeleiding door Free en Marjo is een hele goede keus gebleken! Zij hebben echt iets betekend voor de kinderen en mij in deze moeilijke tijd, brachten rust en ordening waar nodig. Mede hIerdoor hebben wij aan de uitvaart een heel positief gevoel over gehouden!
Fam. Sonneveld
Wij hebben de samenwerking met Marjo en Free als bijzonder prettig ervaren. Het is erg fijn als er iemand met je meedenkt zo vlak na een overlijden, want er komt nogal wat op je af. Iedere vraag is geduldig beantwoord aan ieder verzoek van ons is voldaan, of je het nu persoonlijk, per e-mail of per what's app vroeg. Dank jullie wel voor de fijne, persoonlijke samenwerking
Wat kost en uitvaart
Online condoleance
Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt