Overlijden Bleiswijk

Een overlijden is voor de mensen in de directe omgeving van de gestorvene zonder twijfel een verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld. Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van deskundige en ervaren mensen, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen. Overlijden Bleiswijk.

Aan Uit Handen Uitvaart is die opdracht welbesteed. Onze uitvaartverzorgers geven al tientallen jaren op professionele en tegelijkertijd zeer betrokken wijze invulling aan hun taak. Zij geven vorm aan een uitgesproken persoonlijke uitvaartverzorging en bieden de nabestaanden waardevol advies en zorgzame begeleiding. Onze mensen zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. De wensen van de naasten en de laatste wil van de overledene staan vanzelfsprekend altijd centraal.

24 uur per dag bereikbaar

Uit Handen Uitvaart is altijd voor u bereikbaar. Free en Marjo staan iedere dag 24 uur voor u klaar, ook in het weekend. Daardoor kunt u altijd bij ons terecht. Bijvoorbeeld bij het melden van een overlijden, een vraag over de uitvaart of als u even een luisterend oor nodig heeft. Blijf niet zitten met uw vragen, maar neem gerust contact met ons op. Wij nemen de praktische zorg rondom de uitvaart  graag van u over.

Wat zijn de kosten van een uitvaart?

Elke begrafenis of crematie brengt kosten met zich mee waar u niet dagelijks bij stilstaat. Elke keuze die u maakt is dan ook van invloed op de kosten, bijvoorbeeld de catering voor een grote groep gasten of het aantal volgauto’s in de rouwstoet. Uit Handen Uitvaart heeft diverse tarieven met een vaste dienstverlening tegen vaste prijzen. U kunt de uitvaartwensen altijd uitbreiden of juist onderdelen weglaten, zodat de uitvaart goed aansluit bij de wensen en het karakter van de overledene.

Hoe gaan we te werk?

Na het overlijden van hun dierbare bespreken we met de nabestaanden de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Wij voeren de wensen van de overledene of diens nabestaanden gegarandeerd zo goed en gedetailleerd mogelijk uit, voor zover deze vallen binnen de grenzen van de geldende wetten en voorschriften. In de zware periode rond een overlijden geven wij op waardige wijze invulling aan alle praktische taken die zich op dat moment aandienen. Deze taken zijn:

  • Voor het overlijden (Voorgesprek, Oriënterend gesprek, Wensenformulier)
  • Na het overlijden (Wij zijn er voor u, Verzorging overledene)
  • Voorbereiding van de Uitvaart (Keuzes maken, Mogelijkheden, Dag van de uitvaart)
  • Gedenkplaats
  • Na de uitvaart (Nazorg, Dankbetuiging)

Uit Handen Uitvaart is dag en nacht bereikbaar op 06-12709031.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt