Crematie Schipluiden

(gemeente Midden-Delfland)

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak gaat het gepaard met emoties. En juist in die verwarrende periode moet er van alles worden geregeld voor de crematie of begrafenis. Dan is het fijn als u begeleid wordt door iemand die samen met u de mogelijkheden bekijkt. Een begrafenis kan plaatsvinden in Schipluiden, een crematie echter niet. Wellicht weet u al van welk crematorium u gebruik wilt maken, maar we kunnen ook samen kijken naar de mogelijkheden. Uit Handen uitvaartbegeleiding staat voor oprechte aandacht en praktische ondersteuning. Vanaf het moment van overlijden tot en met de begrafenis – en indien gewenst daarna – kunt u op mij rekenen!

Uit Handen uitvaartbegeleiding

Mijn naam is Marjo van der Schoor. Graag sta ik u in de verdrietige tijd na een overlijden ter zijde. Mijn doel is om er voor u te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Mijn passie is om, samen met u, de crematie van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Lees hier meer over mij.

Samen voor een uniek afscheid

Na het overlijden van uw dierbare bespreek ik met u de gang van zaken rond de uitvaart. Dat hoeft niet allemaal in één keer. Er is ruimte voor uw verdriet, voor overleg en goede gesprekken. Ik denk met u mee zonder mij op te dringen.  Lees hier meer over mijn werkwijze.

In de periode tussen het overlijden en de uitvaart in Schipluiden kan de overledene opgebaard worden om persoonlijk afscheid te nemen. Dat kan thuis, maar ook in een uitvaartcentrum in de omgeving. Voordat de overledene wordt opgebaard, wordt hij of zij eerst verzorgd. Geeft u gerust uw wensen aan bij mij. Wilt u bijvoorbeeld zelf helpen bij de verzorging van het haar en de make-up of wilt u helpen met aankleden, dan kan dat uiteraard. Bij Uit Handen uitvaart is heel veel mogelijk.

Direct contact of kennismakingsgesprek

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen op 06 127 090 31.
Heeft u vragen of stelt u prijs op een vrijblijvend gesprek, dan kunt u mij overdag benaderen. Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Uitvaart Vlaardingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt