Crematie Rhoon

Een crematie is omgeven door diverse rituelen, zodat u afscheid kunt nemen, ruimte krijgt voor verdriet en de eerste stappen maakt in de rouwverwerking. Hoe u dit precies wilt doen, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld helpen met het dichtdoen en dragen van de kist, uw eigen speeches schrijven en passende muziek voor het afscheid kiezen. U kunt ook alle bezoekers bij de uitvaart vragen om een bloem op de kist te leggen of een ballon op te laten. Ook bij de catering is veel mogelijk. Hield de overledene niet zo van de klassieke koffie en cake, serveer dan een lievelingsgerecht of – snack om de overledene te gedenken. Ook zijn er veel variaties mogelijk op de speeches. Vertel ons over uw ideeën bij het afscheid. Wij helpen u graag om dit memorabel te maken. Crematie Rhoon.

Crematie Rhoon: de rouwkaart

Na een overlijden is het belangrijk om vrienden, familie en kennissen op de hoogte te stellen van de uitvaart. Traditioneel gebeurt dit met rouwkaarten. Hierop kunt u het overlijden doorgeven, maar ook een eventuele uitnodiging voor een condoleance of uitvaart in Rhoon. Wilt u een afscheid in besloten kring, dan kunt u de rouwkaarten eventueel verzenden na de begrafenis of crematie. Uit Handen Uitvaart helpt u graag met het opstellen van het bericht en controleert deze ook met u om eventuele fouten te voorkomen. Hier vindt u ook een overzicht van inspirerende afscheidsteksten. Naast de rouwkaarten heeft u ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in de krant van de regio van Rhoon.

Tussen overlijden en de uitvaart

In de periode tussen het overlijden en de uitvaart in Rhoon kan de overledene opgebaard worden om persoonlijk afscheid te nemen. Dat kan thuis, maar ook in een uitvaartcentrum in de omgeving. Het is soms prettig om even alleen te zijn met de overledene voor het moment van de uitvaart, om een kaars aan te steken, nog even het gezicht te zien of om de laatste woorden toe te fluisteren. Voordat de overledene wordt opgebaard, wordt hij of zij eerst verzorgd. Geeft u gerust uw wensen aan bij de medewerkers. Wilt u bijvoorbeeld zelf helpen bij de verzorging van het haar, de handen of make-up, dan is dat mogelijk. Ook mag u kleding of make-up meegeven aan de medewerkers van Uit Handen Uitvaart, zodat zij de overledene zo natuurlijk mogelijk mooi maken voor een waardig afscheid.

Kennismakingsgesprek voor een uitvaart

Aan Uit Handen Uitvaart is die opdracht welbesteed. Onze uitvaartverzorgers geven al tientallen jaren op professionele en tegelijkertijd zeer betrokken wijze invulling aan hun taak. Zij geven vorm aan een uitgesproken persoonlijke uitvaartverzorging en bieden de nabestaanden waardevol advies en zorgzame begeleiding. Onze mensen zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. De wensen van de naasten en de laatste wil van de overledene staan vanzelfsprekend altijd centraal.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden die Uit Handen Uitvaart te bieden heeft. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek, dan nodigen wij u bij deze uit hiervoor een afspraak te maken.

Uit Handen Uitvaart is dag en nacht bereikbaar op 06-12709031.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt