There is nothing to show here!
Slider with alias over-uit-handen not found.

Recensies

Margo en Robbin

Naar aanleiding van het afscheid van een te vroeg geboren meisjes-tweeling van 20 weken: We kijken met een goed gevoel terug op de crematie en het afscheid. Jullie begeleiding daarbij hebben we erg gewaardeerd. Dankzij jullie goede advies was het afscheid op een perfectie plek voor ons. Jullie aandacht voor detail (3 ballonnen om mee naar huis te nemen) was fijn. De kinderen slapen om beurten met de Cara en Cleo knuffel.

Cock en Gerda Verhoeven

Wij hebben gekozen voor Marjo. Dit was een hele goede keuze. Ze heeft ons goed geholpen met al onze wensen. Met haar samenwerken was heel fijn in deze moeilijke tijd. Zijn erg tevreden over de hulp en begeleiding. Bedankt Marjo van Uit Handen uitvaart.

C. van IJperen

Te hebben gekozen voor de begeleiding Marjo is een hele goede keus gebleken! Zij heeft echt iets betekend voor de kinderen en mij in deze moeilijke tijd, bracht rust en ordening waar nodig. Mede hierdoor hebben wij aan de uitvaart een heel positief gevoel over gehouden!

Fam. Sonneveld

Wij hebben de samenwerking met Marjo als bijzonder prettig ervaren. Het is erg fijn als er iemand met je meedenkt zo vlak na een overlijden, want er komt nogal wat op je af. Iedere vraag is geduldig beantwoord aan ieder verzoek van ons is voldaan, of je het nu persoonlijk, per e-mail of per what’s app vroeg. Dank je wel voor de fijne, persoonlijke samenwerking.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt