Begrafenis Maasland

(gemeente Midden-Delfland)

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Meestal gaat het gepaard met emoties, en juist in die verwarrende periode moet er van alles worden geregeld. Dan is het fijn als u begeleid wordt door iemand die de tijd neemt, die advies geeft maar ook ruimte biedt aan eigen inbreng. Uit Handen uitvaartbegeleiding staat voor oprechte aandacht en praktische ondersteuning. Vanaf het moment van overlijden tot en met de begrafenis of crematie kunt u op mij rekenen.

Uit Handen uitvaartbegeleiding

Ik ben Marjo van der Schoor. Ik ben bekend in Maasland omdat ik al jaren trouwambtenaar ben bij de gemeente Midden-Delfland. Maar ook in een verdrietige tijd sta ik u graag ter zijde. De oorsprong van Uit Handen uitvaartbegeleiding ligt in Maasland. Als uitvaartbegeleider is het mijn doel om er voor u te zijn. Om naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen rondom de begrafenis of crematie. Mijn passie is om, samen met u, de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. De wensen van de overledene en nabestaanden staan hierbij centraal. Mag ik uw praktische zorgen ‘uit handen’ nemen als het moment daar is? Lees hier meer over mij.

Samen voor een uniek afscheid

Na het overlijden van uw dierbare bespreek ik met u de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Dat hoeft niet allemaal op één dag. Ik denk mee en, waar nodig, geef ik advies. Ik werk niet vanuit ‘zo als het hoort’ maar vanuit ‘wat is er mogelijk’. Samen bekijken we de mogelijkheden van opbaren, afscheid nemen en begraven of cremeren in Maasland of in de omgeving. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Direct contact of kennismakingsgesprek

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek over een uitvaart (begrafenis of crematie), dan kunt u mij overdag benaderen. Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Begrafenis Maasland

Facebook Pagina

Uitvaart Vlaardingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt