Begrafenis De Lier

(gemeente Westland)

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. En juist dan moet er van alles geregeld worden. Dan is het fijn als u begeleid wordt door iemand die de tijd voor u neemt en die ruimte biedt voor uw eigen inbreng bij de begrafenis of crematie. Uit Handen uitvaartbegeleiding staat voor oprechte aandacht en praktische ondersteuning. Vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart – en indien nodig daarna –  kunt u op mij rekenen!

Uit Handen uitvaartbegeleiding

Uit Handen uitvaartbegeleiding was in eerste instantie gevestigd in Maasland (gemeente Midden-Delfland). Hierdoor ben ik ook bekend in De Lier. Mijn naam is Marjo van der Schoor. Mijn doel is om er voor u te zijn na een overlijden, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Samen met u wil ik de begrafenis of crematie van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Mag ik uw praktische zorgen ‘uit handen’ nemen als het moment daar is? Lees hier meer over mij.

Samen voor een uniek afscheid

Na het overlijden van uw dierbare bespreek ik met u de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Dat hoeft niet allemaal op één dag. Stap voor stap werken we toe naar de dag van de begrafenis. Ik denk mee en waar nodig geef ik advies. Of u nu een ingetogen uitvaart wilt of een hele uitbundige. Samen bekijken we de mogelijkheden van opbaren, afscheid nemen en begraven in De Lier of in de omgeving. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Direct contact of kennismakingsgesprek

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek, dan kunt u mij overdag benaderen. Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier invullen.
Als u nog niet weet of u kiest voor begraven of cremeren, kan ik u daar ook over informeren.

Uitvaart Vlaardingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt