Begrafenis Benthuizen

(Gemeente Alphen aan den Rijn)

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Meestal gaat het gepaard met emoties, en juist in die verwarrende periode moet er van alles worden geregeld. Dan is het fijn als u begeleid wordt door iemand die de tijd neemt, die advies geeft maar ook ruimte biedt aan eigen inbreng. Uit Handen uitvaartbegeleiding staat voor oprechte aandacht en praktische ondersteuning. Vanaf het moment van overlijden tot en met de begrafenis – of die nou in Benthuizen plaats vindt of elders – kunt u op mij rekenen!

Uit Handen uitvaartbegeleiding

Ik ben Marjo van der Schoor. Graag sta ik u in de verdrietige tijd na een overlijden ter zijde. Mijn doel is om er voor u te zijn, naar u te luisteren en u te helpen bij het maken van beslissingen. Mijn passie is om, samen met u, de uitvaart van uw dierbare zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. De wensen van de overledene en nabestaanden staan hierbij centraal. Mag ik uw praktische zorgen ‘uit handen’ nemen als het moment daar is? Lees hier meer over mij.

Samen voor een uniek afscheid

Na het overlijden van uw dierbare bespreek ik met u de gehele gang van zaken rond de uitvaart. Dat hoeft niet allemaal op één dag. We beginnen met de overledene de juiste zorg te geven en te bepalen of uw dierbare thuis of in een rouwcentrum wordt opgebaard. Daarna bepalen we gezamenlijk waar de begrafenis gaat plaatsvinden en op welke dag. Dat kan in Benthuizen zijn, maar ook ergens anders als u dat wilt. Al regelend en pratend krijgt het afscheid vorm. Ik denk mee en waar nodig geef ik advies. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Direct contact of kennismakingsgesprek

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek, dan kunt u mij overdag benaderen. Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Uitvaart Vlaardingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email ons

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Niet leesbaar? Vernieuw tekst. captcha txt